Webáruház

Komplex gépészeti szerelés

Komplex gépészeti szerelés ajánlatunk egységesítetten tartalmazza a víz-, csatorna-, fűtés-, hűtés, szellőzés kiépítésének költségeit a jelenlegi szabályoknak, szabványoknak megfelelően új építés esetén. Minden ajánlatunk megfelel a 25% megújuló energia részarány teljesítésének is! Pontos rendszerleírásokat itt találja!

4 307 459 Ft-tól

Klímák fűtésre-hűtésre

Split klímás kulcsrakész rendszereink fűtésre és hűtésre. Monosplit, multisplit és légcsatornázható rendszereinkkel energiahatékonyan tudja fűteni, hűteni otthonát. Komplex rendszerárak, amelyek tartalmazzák az anyagköltséget és a munkadíjat.  Általános ajánlatok, amelyek helyszíni pontosítást igényelnek!

1 536 476 Ft-tól

Elektromos fűtés kialakítása

Mivel az elektromos fűtés kialakításának egy jelentős része a villamos hálózat megtervezése és kivitelezése, ezért az árak úgy kerültek kialakításra, hogy azok tartalmazzák a lakás elosztótól történő hálózat kiépítését is. Figyelem az elektromos fűtés minimális teljesítmény igénye 3x32 Amper. Ez alapfeltétel és az árak ennek kialakítását nem tartalmazzák.  Bruttó kulcsrakész rendszerárak - rejtett költségek nélkül!

1 074 720 Ft-tól

Gázkazán és gázhálózat építés

Komplett kulcsrakész árak, amely tartalmazza az összes szükséges anyagköltséget, munkadíjat, a tervezés, engedélyezés költségét.  Kazáncsere esetében az ár tartalmazza a régi kazán levételét, elszállítását, a régi gázhálózat (amennyiben szükséges) visszabontását, új kiépítését, kazán felszerelését és átadását, beüzemelését. Új kiépítés esetén a teljes gázszolgáltatói ügyintézést, gázhálózat kiépítését, kazán felszerelését, a gáz és vízoldali üzemi próbákat, a rendszer átadását a szakhatóságok felé, valamint beüzemelést. Az egyes csomagok tartalmáról itt tájékozódhat bővebben!

1 049 020 Ft-tól

Hőszivattyús rendszerek

Az általunk tervezett és kivitelezett levegő-víz hőszivattyús rendszer ideális választás Önnek, ha megbízható hőszivattyús rendszert szeretne - olcsón / jó ár-érték arányban, vagy prémium minőségben. Hőszivattyús rendszereink az épület hőszükséglete, a szükséges műszaki tartalom és a rendelkezésre álló anyagi erőforrások alapján kerültek összeállításra annak érdekében, hogy mindenki - aki szeretne energiahatékonyan és környezettudatosan fűteni, hűteni és használati meleg vizet előállítani - tudjunk megfelelő megoldást kínálni! Az árak bruttó árak - tervezés, anyagköltség, munkadíj - komplexen és kompletten, kulcsrakészen!

3 603 371 Ft-tól

Napelemes rendszer kulcsrakészen

Napelemes rendszer kulcsrakészen, a család villanyszámla lenullázása megfelelően méretezett és profin kivitelezett rendszerrel. Tervezés, engedélyeztetés, ügyintézés az áramszolgáltatónál, kulcsrakészen akár 30 napon belül. Az árak bruttó, kulcsrakész árak - rejtett költségek nélkül! Az árak a mérőhely szabványosítását és teljesítmény bővítést nem tartalmazzák!

992 251 Ft-tól

Hővisszanyerő szellőzés

A csomag tartalmazza a hővisszanyerő szellőzőt, a szükséges osztókat, csöveket, idomokat, hangtompítókat, szelepfogadókat, légszelepeket, valamint a szerelési és segédanyagokat. A csomag tartalmazza továbbá a helyszíni felmérés, a tervezés és a kivitelezés teljes költségét, azaz az ár kulcsrakész rendszer átadását jelenti! Az árak bruttó árak, rejtett költségek nélkül! További információ a különböző csomagok tartalmáról: itt!

1 981 962 Ft-tól