Napelemes rendszerek - villanyszámla helyett

Spóroljon a villanyszámlán, akár már a jövő hónaptól!

Ingyen áram a napból! Az elkövetkező két és fél évtizedben felejtse el a villanyszámlát! Szabaduljon meg a havi költségektől, tegyen jót családjával, környezetével és legyen követendő példa!

Harminc napon belül telepítjük rendszerét, amelyet természetesen kulcsrakészen kap meg tőlünk. A szerződés aláírásától számított 30 napon belül vállaljuk, hogy a napelemes rendszer telepítésre kerül és elkezdheti a termelést!

25 év garancia a gyártótól a napelemekre. A rendszer ezáltal több, mint két évtizedig biztosítja az Ön nyugalmát, ingyenes energiaellátását és függetlenségét az áramár alakulásától! Két és fél évtizednyi nyugalom és energiabiztonság!

Függetlenség. Függetlenedjen az áramszolgáltatótól, a havi villanyszámlától, attól, hogy sohasem tudja, hogy miért és mire is fizet minden hónapban több tízezer forintot!

Profit! Termeljen profitot napelemes rendszerével. A beruházása éves szinten 10-15% hozamot termel. Ennél biztonságosabban ilyen mértékű hozamot legálisan nem tud elérni. A napelem nem megy csődbe, nem viszik el off-shore utólérhetetlen cégek. A háza tetején keres Önnek akár több millió forintot!

Szolgáltatások

Napelemes rendszerek kulcsrakészen

Tervezés, engedélyezés

A napelemes rendszer engedélyezéséhez és közcélú hálózatra történő csatlakozásához szükséges tervek elkészítése és áramszolgáltatói egyeztetések

Hálózat bővítés

Szükség esetén meglévő villamos csatlakozási pont felülvizsgálata, teljesítmény bővítés a szükséges méretre, szabványosítás ügyintézése, kivitelezése.

Kivitelezés

Napelemek, inverter, rögzítéstechnika és villanyszerelési anyagok beszerzése, leszállítása, szerelése, átadása helyszíni szemle, vásárlói igények, műszaki szempontok és szabvány alapján.

Napelemes rendszer kulcsrakészen

Napelemes rendszer kulcsrakészen, a család villanyszámla lenullázása megfelelően méretezett és profin kivitelezett rendszerrel. Tervezés, engedélyeztetés, ügyintézés az áramszolgáltatónál, kulcsrakészen akár 30 napon belül. Az árak bruttó, kulcsrakész árak - rejtett költségek nélkül! Az árak a mérőhely szabványosítását és teljesítmény bővítést nem tartalmazzák!

992 251 Ft-tól