Napelemes rendszerek - villanyszámla helyett

Spóroljon a villanyszámlán, akár már a jövő hónaptól!

Ingyen áram a napból! Az elkövetkező két és fél évtizedben felejtse el a villanyszámlát! Szabaduljon meg a havi költségektől, tegyen jót családával, környezetével és legyen követendő példa!

Harminc napon belül telepítjük rendszerét, amelyet természetesen kulcsrakészen kap meg tőlünk. A szerződés aláírásától számított 30 napon belül vállaljuk, hogy a napelemes rendszer telepítésre kerül és elkezdheti a termelést!

25 év garancia a gyártótól a napelemekre. A rendszer ezáltal több, mint két évtizedig biztosítja az Ön nyugalmát, ingyenes energiaellátását és függetlenségét az áramár alakulásától! Két és fél évtizednyi nyugalom és energiabiztonság!

Függetlenség. Függetlenedjen az áramszolgáltatótól, a havi villanyszámlától, attól, hogy sohasem tudja, hogy miért és mire is fizet minden hónapban több tízezer forintot!

Profit! Termeljen profitot napelemes rendszerével. A beruházása éves szinten 10-15% hozamot termel. Ennél biztonságosabban ilyen mértékű hozamot legálisan nem tud elérni. A napelem nem megy csődbe, nem viszik el off-shore utólérhetetlen cégek. A háza tetején keres Önnek akár több millió forintot!