4 kW-os napelemes rendszer kulcsrakészen

Műszaki tartalom:

  • 12 db kiváló minőségű kínai napelem
  • 1 db Growatt 4200 MTL inverter
  • K2 német alumínium rögzítéstechnika
  • szükséges villanyszerelési anyagok 1 fázisú csatlakozáshoz
  • szerelés tagolatlan ferde cseréptetőre, villamos bekötés, beüzemelés
  • igénybejelentés, tervezés, engedélyeztetés, műszaki átadás az áramszolgáltatónál

rendszerünk annyiban különbözik az alaprendszertől, hogy a jó minőségű és megbízható kínai napelemek egy osztrák - a szakmában nagynevű - és megbízhatóságáról híres Fronius inverterrel kerülnek szerelésre. Mivel az inverter a napelemes rendszer legdrágább eleme, és van, aki számára megnyugtató, hogy egy olyan inverter kerül beépítésre, amelyet pár 100 km-en belül gyártanak, számukra lett kialakítva ez a rendszerünk. Amennyiben Ön is ilyen, ez az ajánlat Önnek készült!

ajánlatunk tökéletes választás lehet, ha a jó minőség (európai gyártású napelem panel és szintén európai gyártású inverter) mellet az ár is lényeges szempont. Ez a rendszerünk minőségi anyagokból épül fel, ár-érték arányban a legjobb választásnak tartjuk.

rendszerünk teljesen megegyezik az ÖKOSMART rendszerünkkel, annyiban több annál, hogy az osztrák Fronius inverter helyett német Solaredge inverter kerül beépítésre. A Solaredge inverternek az a különlegessége, annyiban nyújt Önnek többet, hogy minden napelem panelre felszerelésre kerül egy optimalizáló, amely árnyékhatás kiküszöbölésében segít, illetve napelem panelre lebontva látja Ön a termelést. Ezzel az inverterrel 5-10%-kal magasabb éves energiatermelés biztosítható,l mint a hagyományos inverterekkel.

ajánlatunk esetében az ÖKOSMART rendszerünknél megszokott Fronius inverter megmarad, de a napelemek az ÖKOLUX rendszereinkben szerelt - a világ legjobb napelem paneljeire - kerülnek lecserélésre. Ezek a panelek a BMW tulajdonában lévő Solarwatt panelek, vagy a napelem technológia úttörőjének számító Kyocera panelek, vagy a jelenleg a világ legjobb paneljeként számon tartott LG panelek, az Ön választása alapján!

rendszerünk annyiban több ÖKOSMART rendszerünknél, hogy az inverterre 20 éves gyártói garanciát adunk. Ez miért lényeges? A napelemes rendszer legdrágább, egyben legsérülékenyebb eleme az inverter. Az általunk telepített inverterek átlagos élettartama 13-17 év. Az inverter gyártók 5 év garanciát adnak az inverterekre, viszont lehet kiterjesztett garanciát vásárolni. Amennyiben megvásárolja a kiterjesztett garanciát, úgy a rendszerre kompletten él majd a 20 éves garancia. Azaz 20 évre biztosítja magának a rendszer kiegyensúlyozott és biztonságos működését. Bármilyen üzemzavar, meghibásodás esetén garanciálisan cseréljük/javítjuk a hibás egységet!

rendszerünk kimagasló minőség mellet (a világ legjobb napeleme és német inverter), extra garanciát és egyedi megjelenést is kölcsönöz megújuló energetikai rendszerének. Ez a rendszerünk a világ jelenlegi legjobb napelemeit és szolár optimalizálóval szerelt invertert tartalmaz. A Solaredge inverterrel napelem panel szinten tudja monitorozni a rendszer működését, valamint a hagyományos inverterekhez képest 5-10%-kal többlet termelés várható!

rendszerünk annyiban több az ÖKOLUX rendszernél, hogy tartalmazza a 20 évre kiterjesztett garanciát az inverterre. Ezáltal a teljes anyag és kivitelezésre kompletten 20 év garanciát vállalunk! Kiszámítható, meglepetésektől és hirtelen keletkezett, nem várt kiadásoktól mentesen a rendszere 20 éven keresztül bebiztosítva fogja az Ön igényeit kiszolgálni, mindezt a világ élvonalába tartozó műszaki megoldással!

Nemrég átadott rendszereink

Ha még nézelődne:

Ha segítségre, tanácsra van szüksége:

Amennyiben már tudja, hogy mit szeretne: