Cserélje meglévő gázkazánját kondenzációs kazánra!

Amennyiben meglévő gázkazánját szeretné lecserélni egy modern kondenzációs gázkazánra, akkor a hatályban lévő jogi szabályozás szerint van lehetőség "egyszerűsített kazáncsere" végrehajtásra, amely nagyban meggyorsítja, megkönnyíti és valamelyest olcsóbbá teszi az új kazán beépítését.


Egyszerűsített gázkazán csere esetében alapvetően három lehetőség közül tud választani, a rendszer minősége és a rendelkezésre álló anyagi források figyelembevételével:

Ökobasic rendszerünk Önnek szól, amennyiben szűkösek az anyagi források,de egy hosszút váon is jól működő, megbízható gázkazánt és rendszert szeretne. A rendszer áraink tartalmazzák a gázkazánt, a szükséges egyéb gépészeti berendezéseket, eszközöket, a gázszolgáltatói ügyintézést, a szállítást, szerelést és beüzemelést, azaz kulcsrakész árak - rejtett költségek nélkül! Minden kapcsolódó kiadás is kalkulálva lett az árak kialakításánál!


ÖKOSMART rendszerünk a megfelelő választás Önnek, amennyiben az ár-érték arány kiemelkedő szempont az Ön számára. A rendszer áraink tartalmazzák a gázkazánt, a szükséges egyéb gépészeti berendezéseket, eszközöket, a gázszolgáltatói ügyintézést, a szállítást, szerelést és beüzemelést, azaz kulcsrakész árak - rejtett költségek nélkül! Minden kapcsolódó kiadás is kalkulálva lett az árak kialakításánál!


ÖKOLUX rendszereink Önnek szólnak, amennyiben Az Ön számára a legfontosabb a minőség és a márka. A világ legjobb nevű gázkazánjait, a legjobb gépészeti szerelvényekkel találja ezen rendszerekben. Minden rendszerünk tartalmazza a teljes anyagköltséget, munkadíjat és a tervezés és gázszolgáltatói ügyintézést, tehát kulcsrakész árak -rejtett költségek nélkül!