Intelligens otthon - intelligens embereknek

Ha már hőszivattyúval fűt-hűt és napelemes rendszere termeli meg az otthona teljes energiaszükségletét, akkor gondolkodjon el az épületének intelligenssé tételéről. Ez sokkal többet jelent, mint egy újabb applikáció a mobilján, vagy tabletjén.

Azon túlmenően, hogy a ház minden apró rezdülését folyamatosan monitorozza egy rendszer és ha hibát, nem megfelelő működést talál azt vagy jelzi, vagy javítja, bárhonnan tudja irányítani, vezérelni a világítást, gépészeti rendszereket, redőnyöket, ablakokat és egyéb elektromosan működtethető berendezéseit.

Egy családi ház okosításában, ahogy mondani szokták a határ a csillagos ég... de érdemes megtalálni a legjobban működő rendszert, amely Önnek a legjobban működik, mivel a végső cél végülis az, hogy az Ön élete legyen kényelmesebb, egyszerűbb.

Ezt már sok helyen olvasta, tudja... Akkor had áruljam el, hogy az intelligens ház nem ilyen!

Az épületautomatikai rendszer kiépítése után Önnek nincs szüksége a tabletjére, a telefonjára, ha fel akar kapcsolni egy villanyt, vagy a nappaliban megfelelő hőmérsékletet, páratartalmat, vagy friss levegőt szeretne.... Miért? mert nem sokban különbözik az Ön "buta" otthona, ahol a villanyt villanykapcsolóval kapcsolja az Ön "okos" otthonától, ahol a villanyt a telefonjával kapcsolja... mindkét esetben kapcsolnia kell (a villanykapcsolót ráadásul mindig pontosan ugyanott találja...)

Amennyiben érdekli házának intelligensebbé tétele,

Kérje helyszíni felmérésünket!

Mi fog történni, miután elküldte igényét:

  1. Kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot
  2. Az igények és lehetőségek tisztázása megtörténik
  3. A megbeszélés alapján előzetes ajánlatot küldünk Önnek
  4. Amennyiben aktuális a beruházás, műszaki felmérés és helyszíni szemle kerül végrehajtásra
  5. A szemlén személyesen átbeszéljük a részleteket
  6. A szemle alapján pontosított árajánlatot és szerződés tervezetet küldünk
  7. A szerződés aláírása után tervezzük, engedélyeztetjük és kivitelezzük a rendszert

Adatkezelési szabályzatunkat itt tudja elolvasni!