Hővisszanyerő szellőzés - a friss levegő

Ha már felújít, vagy a szabványosnál kicsit jobbat épít, mindenképpen érdemes elgondolkodni a hővisszanyerő szellőztetésen.

Az otthona fűtése (és hűtése) a falakon, ablakokon, födémen (transzmissziós) és a szellőztetéskor (ablakok résein) (filtrációs) hőveszteség pótlása miatt szükséges. Hővisszanyerő szellőztetésre akkor van/lehet Önnek szüksége - energetikai szempontból - ha egy jól szigetelt házban él, és szemben a magyar átlaggal (ahol a transzimssziós és filtrációs veszteség aránya 90-10%) a fűtési / hűtési igény akár 40% is a szellőztetésből ered!

Hővisszanyerő szellőzés rendszer elemei


Egyéb okai is vannak/lehetnek a hővisszanyerő szellőztető beépítésének, ezek leginkább egészségügyi jellegűek, hiszen egy automata légkezelő rendszer tőlünk függetlenül biztosítja a ház helyiségeiben a folyamatos MEGFELELŐ páratartalmat és friss levegőt!


Hővisszanyerő szellőzés

A csomag tartalmazza a hővisszanyerő szellőzőt, a szükséges osztókat, csöveket, idomokat, hangtompítókat, szelepfogadókat, légszelepeket, valamint a szerelési és segédanyagokat. A csomag tartalmazza továbbá a helyszíni felmérés, a tervezés és a kivitelezés teljes költségét, azaz az ár kulcsrakész rendszer átadását jelenti! Az árak bruttó árak, rejtett költségek nélkül! További információ a különböző csomagok tartalmáról: itt!

1 981 962 Ft-tól