Hőszivattyú - gázszámla helyett

Néhány adat megadásával válaszza ki hőszivattyúját itt, vagy kérjen ajánlatot itt!

Szabaduljon meg a gázszámlától végleg. Hőszivattyújainkkal a kültéri levegő energiáját hasznosítva tudja fűteni (vagy akár hűteni) otthonát!

Válassza a megfelelő rendszert, amely hosszú távon hatékonyan és pénztárcabarát módon fűti, hűti otthonát és állítja elő a használati meleg vizet!

Fűtési rendszerek összehasonlítása: itt

Elsősorban levegő-víz hőszivattyús rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. A berendezések optimális működése padló/fal/mennyezet fűtéssel vagy fan coil-ok alkalmazásával biztosítható energiahatékonyan! Itt megtekintheti legutóbbi munkáinkat!

De amennyiben radiátoros fűtése van, akkor is tudunk megfelelő műszaki megoldást, verhetetlen áron!

Amennyiben érdekli a gázszámla kiváltása, adja meg adatait, hogy küldeni tudjunk egy ismertetőt, bemutatót a hőszivattyúkról, a működésükről, a gázszámla mentes élet lehetőségeiről! Töltse ki az alábbi adatlapot és már küldjük is az ismertetőt, amely alapján el tudja dönteni, hogy Önnek való megoldás-e a hőszivattyú!

Mi fog töténni, miután elküldte igényét:

  1. Kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot
  2. Tisztázásra kerülnek az igények és lehetőségek
  3. A megbeszélés alapján előzetes ajánlatot küldünk Önnek
  4. Amennyiben aktuális a beruházás, helyszíni szemle és műszaki felmérés kerül végrehajtásra
  5. A szemle alapján pontosított árajánlatot és szerződés tervezetet küldünk
  6. A szerződés aláírása után tervezzük, engedélyeztetjük és kivitelezzük a rendszert.

Hőszivattyús rendszerek

Az általunk tervezett és kivitelezett levegő-víz hőszivattyús rendszer ideális választás Önnek, ha megbízható hőszivattyús rendszert szeretne - olcsón / jó ár-érték arányban, vagy prémium minőségben. Hőszivattyús rendszereink az épület hőszükséglete, a szükséges műszaki tartalom és a rendelkezésre álló anyagi erőforrások alapján kerültek összeállításra annak érdekében, hogy mindenki - aki szeretne energiahatékonyan és környezettudatosan fűteni, hűteni és használati meleg vizet előállítani - tudjunk megfelelő megoldást kínálni! Az árak bruttó árak - tervezés, anyagköltség, munkadíj - komplexen és kompletten, kulcsrakészen!

3 603 371 Ft-tól

    Adatkezelési szabályzatunkat itt olvashatja!