Jól halad, már csak pár dolog, amin gondolkodni kell!

Az árfekvés után ki kellene választania, hogy milyen készülékre van szüksége. Kis segítséget talál minden lehetőség mellett, amely megkönnyíti a választást! Kérem, válassza ki a megfelelő készüléket!


Akkor válassza a csak fűtő készüléket, ha a jelenlegi gázkazánja is csak a fűtést látja el, tehát a használati meleg vizet valamely más módon fogja elkészíteni (gázbojler, villanybojler, napkollektor, stb...).

Akkor válassza a fűtés és átfolyós HMV (használato meleg víz) készüléket, ha azt szeretné, hogy a fűtésen kívül a használati meleg vizet is a gázkészülék állítsa majd elő, de nem kívánja a HMV-t tárolni.

A beépített tárolóval rendelkező kazok esetében a kazánon belül van egy kis 30-50 literes HMV (használati meleg víz tároló, amely az azonnali meleg víz ellátást biztosítja. Ez kényelmi funkció, mivle a tárolóban mindig van elegendő mennyiségű meleg víz.

Amennyiben a család mérete vagy bármely más ok miatt szükséges a folyamatos nagy mennyiségű és azonos hőmérsékletű meleg víz ellátás, akkor érdemes a kazánon kívül egy 140-200 litere HMV tárolót beépíteni.