Kondenzációs kazán - új kiépítés

Amennyiben új otthonát építi, vagy még nincs gázmérője, de a gázcsonk már benn van a telken, akkor jogilag egy új gázhálózatot kell kiépíteni és utána lehet telepíteni a kazánt. A gázhálózat létesítése engedély köteles, amelyet terveztetni kell. Az új kiépítésű gázhálózat és gázkazán szerelési ajánlataink - csakúgy mint minden más ajánlatunk - komplett, azaz tartalmazza a gáztervet, a műszaki ellenőrzéseket, a gázszolgáltatóval történő egyeztetést, a kéményseprő engedélyt, az EPH jegyzőkönyvet, az anyagokat, a kivitelezést valamint a beüzemelést, tehát rejtett és később felmerülő költségek nélkül komplett, működő rendszerre vonatkoznak!


Új gázhálózat és kondenzációs gázkazán szerelés esetében alapvetően három lehetőség közül tud választani, a rendszer minősége és a rendelkezésre álló anyagi források figyelembevételével:

ÖKOBASIC rendszerünk Önnek szól, amennyiben szűkösek az anyagi források,de egy hosszút távon is jól működő, megbízható gázkazánt és rendszert szeretne. A rendszer áraink tartalmazzák a gázkazánt, a szükséges egyéb gépészeti berendezéseket, eszközöket, a gázszolgáltatói ügyintézést, a szállítást, szerelést és beüzemelést, azaz kulcsrakész árak - rejtett költségek nélkül! Minden kapcsolódó kiadás is kalkulálva lett az árak kialakításánál!


ÖKOSMART rendszerünk a megfelelő választás Önnek, amennyiben az ár-érték arány kiemelkedő szempont az Ön számára. A rendszer áraink tartalmazzák a gázkazánt, a szükséges egyéb gépészeti berendezéseket, eszközöket, a gázszolgáltatói ügyintézést, a szállítást, szerelést és beüzemelést, azaz kulcsrakész árak - rejtett költségek nélkül! Minden kapcsolódó kiadás is kalkulálva lett az árak kialakításánál!


ÖKOLUX rendszereink Önnek szólnak, amennyiben Az Ön számára a legfontosabb a minőség és a márka. A világ legjobb nevű gázkazánjait, a legjobb gépészeti szerelvényekkel találja ezen rendszerekben. Minden rendszerünk tartalmazza a teljes anyagköltséget, munkadíjat és a tervezés és gázszolgáltatói ügyintézést, tehát kulcsrakész árak -rejtett költségek nélkül!