Forgalmazott hőszivattyúk

rendszerünk azok számára nyújt segítséget, akik a lehető legolcsóbban szeretnének biztonságos hőszivattyús megoldást. A jó minőségű kínai berendezésekkel és GREE / CASCADE / Technic Cool hőszivattyúkkal és minőségi gépészeti szerelési anyagokkal és berendezésekkel szerelt rendszerünk időtálló, megbízható és hatékony megoldás otthona számára. (Kattintson az Ökobasic ikonra, ha ez a megfelelő árfekvésű rendszer az Ön számára!)


rendszerünk az Ön igényeit szolgálja, amennyiben az ár-érték arányt tartja a legfontosabbnak. LG / ARISTON / FISHER split hőszivattyúkkal és minőségi gépészeti szerelési anyagokkal és berendezésekkel szerelt rendszerünk időtálló, megbízható és hatékony megoldás otthona számára. (Kattintson az Ökosmart ikonra, ha ez az árfekvés a megfelelő az Ön számára!)


rendszerünk azon Ügyfeleinknek szól, akik kompromisszumok nélküli minőséget és kiemelkedő rendszer funkcionalitást akarnak. Mindenből a legjobbat, a világ legjobb berendezései DAIKIN / PANASONIC / FUJITSU all-in-one berendezéssel szerelt rendszerünk kiemelkedő technikai megoldás mellett nyújt egyedi minőséget. (Kattintson az Ökolux ikonra, ha a legjobb minőséget szeretné választani!)


Hőszivattyús rendszerek

Az általunk tervezett és kivitelezett levegő-víz hőszivattyús rendszer ideális választás Önnek, ha megbízható hőszivattyús rendszert szeretne - olcsón / jó ár-érték arányban, vagy prémium minőségben. Hőszivattyús rendszereink az épület hőszükséglete, a szükséges műszaki tartalom és a rendelkezésre álló anyagi erőforrások alapján kerültek összeállításra annak érdekében, hogy mindenki - aki szeretne energiahatékonyan és környezettudatosan fűteni, hűteni és használati meleg vizet előállítani - tudjunk megfelelő megoldást kínálni! Az árak bruttó árak - tervezés, anyagköltség, munkadíj - komplexen és kompletten, kulcsrakészen!

3 603 371 Ft-tól