Céges rendszerek finanszírozása

avagy nem minden fénylik ami pályázat

Amikor megkérdezünk egy cégvezetőt a cége energetikai állapotáról, a válasz szinte mindig ugyanaz. Amikor megkérdezzük a fejlesztési elképzeléseiről, akkor is szinte mindig ugyanaz: Napelemet, kollektort, esetleg hőszivattyút szeretnék, de csak pályázatból.

Érdemes azonban elgondolkodni olyan lehetőségeken is - pláne azoknak, akik már csalódtak a pályázati rendszerben - mint például a kedvezményes vállalkozói hitelek, vagy akár még a fejlesztés saját forrásból.

Innovatív lehetőségek mindig adódnak cégvezetők részére, akik elszántak, elkötelezettek és hosszú távon terveznek a piacon maradni. Ezekről a lehetőségekről a céget valamelyest megismerve személyes felmérés és egyeztetés után tudunk pontosabb, részletesebb felvilágosítást adni.

A célunk megegyezik az Ön céljával. Szeretnénk, ha napelemes rendszer termelné a cégben felhasznált villamos energiát és szeretnénk, ha minél kevesebb fosszilis tüzelőanyagot használna cége a mindennapi működés során!

Ezért, amennyiben szeretné cége energetikai rendszerét fejleszteni és akár pályázatból, akár más forrást igénybe véve szeretné csökkenteni a havi villamos energia számlákat, vagy akár a gázszámlákat, állunk rendelkezésére!