3,2 kW-os napelemes rendszer kulcsrakészen

ajánlatunk az a legolcsóbb rendszerünk, amely még biztosítja a kiváló minőséget és a hosszú távú megbízható működést. 8 db kínai napelemet tartalmaz a világ legnagyobb gyártóitól, egy Solplanet ASW-3000T inverter biztosítja a megfelelő átalakítást és német K2 alumínium rögzítéstechnikára szereljük a napelemeket. A rendszer ára tartalmazza az összes szükséges villanyszerelési anyagot is. A tervezés, engedélyeztetés és műszaki átadás is része az ajánlatnak, tehát kulcsrakész rendszert kap, rejtett költségek nélkül.


ajánlatunk tökéletes választás lehet, ha a jó minőség (európai/dél-koreai gyártású napelem panel és szintén európai gyártású inverter) mellet az ár is lényeges szempont. Ez a rendszerünk minőségi anyagokból épül fel, ár-érték arányban a legjobb választásnak tartjuk. Az osztrák Fronius inverterrel és Hyundai vagy QCells panelekkel szerelt rendszer megbízható, hosszú távon garantálja Önnek az energiaellátást.


rendszerünk kimagasló minőség mellet (a világ legjobb napeleme és német inverter), extra garanciát és egyedi megjelenést is kölcsönöz megújuló energetikai rendszerének. Ez a rendszerünk a világ jelenlegi legjobb napelemeit és szolár optimalizálóval szerelt invertert tartalmaz. A Solaredge inverterrel napelem panel szinten tudja monitorozni a rendszer működését, valamint a hagyományos inverterekhez képest 5-10%-kal többlet termelés várható!


Ha még nézelődne:

Ha még segítségre, tanácsra lenne szüksége:

Amennyiben tudja, hogy mit szeretne: